Weer geen tegenstand voor Celtic

Dat Celtic op weg is naar een nieuwe landstitel is al een tijdje duidelijk. The Bhoys blijven door de competitie walsen. Vandaag moest Kilmarnock het aan den lijve ondervinden. De bezoekers hielden nog een volledige helft stand maar bezweken na de de rust onder de groen-witte druk. Agathe was de bezieler van de 5-1 overwinning. Hij opende zelf de score en liet achteraf Hartson en Larsson nog scoren. Pearson liet de score nog oplopen tot 4-0. Vier doelpunten in 20 minuten en wedstrijd gespeeld. Skora kon nog milderen tot 4-1 maar Hartsson legde met zijn tweede treffer van de dag de eindstand vast.

Dundee United won met 1-0 van Dunfermline dankzij een treffer van McIntyre. Hibernian en Dundee hielden elkaar in evenwicht (1-1). Fotheringham en Riordan waren de afwerkers van dienst.
Morgen moet Rangers op bezoek bij hekkensluiter Partick.