Larsson wou niet naar Man.Utd

Larsson wou niet naar Man.Utd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee jaar nadat hij arriveerde bij Celtic, heeft Henrik Larsson een transfer naar Manchester United geweigerd in 1999. Eind dit seizoen verlaat hij de Schotse topper. Zijn toekomst is nog niet bekend.

''Ik heb geen spijt dat ik bij Celtic gebleven ben. Ik was hier toen pas twee jaar na m'n transfer via Feyenoord. Ik wou Celtic niet in de steek laten voor de kans die ze me gaven. Bovendien heb ik hier ook zeer veel bereikt. Spelen onder Sir Alex Ferguson zou een hele eer geweest zijn, maar dat is het ook bij Martin O'Neill. Wat ik na dit seizoen ga doen, weet ik nog niet. Misschien stop ik zelfs. Als ik terugkeer naar Zweden zal het zijn om bij Helsingsborgs te spelen. De kans bestaat ook dat ik nog één of twee jaar doorga in Zuid-Europa, liefst Spanje of Portugal. Het is tijd om Schotland te verlaten. Het is triestig wat er gebeurt met teams als Dundee FC, Motherwell en Livingston.''

Maar liefst 123.000 Celtic-fans zetten hun handtekening om Larsson te overtuigen nog één seizoen te blijven, maar de kleine Zweed z'n besluit staat vast.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties