3e speeldag

3e speeldag
Foto: © SC

Het programma :

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen :

De absolute topper in de Bay-Arena, voor de thuisploeg de kans om de nederlaag van vorig seizoen te doen vergeten, en voor de bezoekers komt het erop aan om weer niet af te gaan zoals dinsdag tegen de amateurs uit Laupheim.

De ploegen :
Butt - T. Lucic, Juan, Roque Junior, Placente - B. Schneider, Ramelow, Krzynowek - Ponte - Franca, Berbatov - Trainer:  Augenthaler
Bayern München :  1 Kahn - 20 Salihamidzic, 3 Lucio, 25 T. Linke, 15 Rau - 26 Deisler, 8 Frings, 11 Zé Roberto, 13 Ballack - 24 Santa Cruz, 10 Makaay - Trainer:  Magath

Hertha Berlijn speelt thuis tegen Mainz 05 en dit mag voor de hoofdstedelingen geen probleem zijn.

Monchengladbach moet op bezoek in het Zwarte Woud en doet er best aan om er punten te gaan oogsten. 
Nico Van Kerckhoven moet zich weer tevreden stellen met een plaats op de bank, Van Hout zou in de basis staan.  Freiburg staat wel bekend als één van de sterkste thuisploegen uit de Bundesliga, dus met één punt kunnen de Fohlen tevreden  zijn.

Hamburg krijgt Nurnberg op bezoek, meteen de kans voor Mpenza en maats om het één en ander recht te zetten, als het nu weer misloopt beginnen de problemen pas voorgoed waarschijnlijk. ook Daniel Van Buyten staat aan de aftrap.

Borussia Dortmund ontvangt Hannover 96, vorig seizoen 6-2.  Christian Worns staat voor het eerst dit seizoen aan de aftrap, ook Dédé raakt speelklaar, dus kan de thuisploeg in de bijna sterkste opstelling spelen. Voor de bezoekers een moeilijke klus, ze konden in Dortmund ooit maar één keer winnen, in 1964.

Schalke 04 krijgt Rostock op bezoek, vorig seizoen 0-1.  Zo een vaart zal het nu wel niet lopen, de thuisploeg gesterkt door de deelname aan de UEFA-Cup zal wel op het elan doorgaan. Vermant staat weer in de basis en Ailton en Assamoah spelen in de spits.

Bochum moet naar Oost-Westfalen en zal proberen om de drie punten mee te brengen uit Bielefeld. Geen noemenswaardige afwezigen bij beide teams, garantie voor een open wedstrijd misschien.

Kampioen Bremen moet het opnemen tegen het Wolfsburg van Gerets, bij de thuisploeg krijgt Charisteas voor het eerste de voorkeur om te starten, bij de bezoekers ontbreekt nog altijd spelmaker 'd Allessandro die nog steeds op de Olympische Spelen vertoeft om er de Finale te spelen met Argentinie.

Met Kaiserlautern -Stuttgart staat er een derby op het programma die alle kanten uitkan, vorig seizoen een sensationele 5-3, doch met een behoudende spelende trainer Sammer zal er dit nu niet in zitten. Kuranyi mag ook nog eens mee starten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties