Engelse jeugd geeft goede voorbeeld

Yves Dekoning

Polen U21 - Engeland U21 1-3

5000 fans zagen de Engelse jeugdploeg winnen in Polen.  De thuisploeg was nochtans goed gestart. na vijf minuten was het al 1-0 via Marcin Burkhardt, maar Engeland sloeg terug. Vlak voor rust herstelde Carlton Cole het evenwicht. In dezelfde minuut kreeg Dariusz Dudka de rode kaart voor zijn neus. In een zwakke tweede helft kon invaller Darren Bent twee keer scoren en zo de eindstand op 1-3 vastleggen.

Polen Onder-21: Cierzniak, Kucharski, Lukasiewicz, Dudka, Fonfara, Peszko (Kikut 45), Rzezniczak (Klatt 82), Burkhardt, Pawel Brozek, Gregorek, Piotr Brozek (Szalachowski 74).

Engeland Onder-21: Carson, Johnson, Ferdinand (Kilgallon 38), Davenport, Baines (Hoyte 82), Pennant, O'Neil, Reo-Coker, Milner, Bentley (Bent 64), Cole.

Scheidsrechter: Duarte Gomes (Portugal)