Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stedelijk Sportstadion
KVSK United niet voorbij KVK Tienen
Niels Hendriks

KVSK United kreeg vandaag de suikerploeg uit Tienen op bezoek. De thuisploeg had voor de wedstrijd nog het maximum van de punten maar het geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KVK Tienen.

United begon uitstekend aan de partij en kreeg kans na kans in het eerste kwartier maar kon ondanks de vele kansen niet op voorsprong komen en wie niet scoort, krijgt het deksel op de neus. Na een slechte dekking scoorde Kurt Morhaye de 0-1. De jongens van Luc Beyens waren niet aangeslagen en konden al vrij vlug terug gelijk maken via Marcos Pereira.

In de tweede helft ving Tienen de thuisploeg hoger op en daardoor werd het moeilijker combineren voor United. Toch kregen ze nog voldoende kansen om de drie punten thuis te houden maar scoren lukte niet. Tien minuten voor affluiten kreeg KVSK met een strafschop de uitgelezen kans om op voorsprong te komen maar Davy Heymans miste de penalty zodat United voor het eerste dit seizoen niet wint.