Blessureleed bij Racing Mechelen

Christophe Rillaerts
| 0 reacties
Blessureleed bij Racing Mechelen
Foto: © SC

Slecht nieuws van het medische front: zowel Kris Slachmuylders als Peter Sleven zijn verschillende weken niet inzetbaar.

Kris: "Tja, wat er aan de hand is, is nog niet duidelijk. Feit is dat ik mij sinds enkele weken met perioden serieus vermoeid voel. Sindsdien ben ik al bij verschillende specialisten te rade gegaan en uiteindelijk heeft men nu beslist om verschillende testen uit te voeren. Opdat die testen een juist beeld zouden geven is het me verboden om enige inspanningen te doen zolang die testen duren.
Concreet wil dit zeggen dat ik de volgende twee weken niet mag trainen en zeker geen wedstrijden spelen. In de loop van oktober hoopt men dan een duidelijke diagnose te kunnen stellen."

Bij Peter staan de zaken er duidelijker voor: "Een spierscheur achteraan de linkerbil. Ik had al enige tijd wat last en nader onderzoek afgelopen maandag heeft me dit slechte nieuws bezorgd. Jammer, want ik was er klaar voor om in de ploeg te komen.
Ik heb wel goede hoop dat het vrij snel in orde zal komen, want eigenlijk heb ik er maar weinig last van, ik hoop volgende week al te kunnen beginnen met lichte training. Maar ja, in ieder geval zal het toch zeker vier weken duren eer ik terug wedstrijdklaar ben."

Geen al te best nieuws dus voor de trainer die beide heren best kan gebruiken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties