Analyse OH Leuven eerste periodekampioen

Niels Hendriks
| 0 reacties
OH Leuven eerste periodekampioen
Foto: © SC

OH Leuven mag zich de eerste periodekampioen noemen in derde klasse B. Co-leider United won ook zijn partij maar moet het afleggen van OHL door het aantal gewonnen wedstrijden. 

OHL had van de drie kandidaten voor de periodetitel de moeilijkste opdracht maar het won toch zeer overtuigend met 4-0 van Kermt-Hasselt dankzij vier doelpunten van topschutter Sterchele. KVSK United won ook met 4-0 van Francs Borains dankzij doelpunten van Waligora, Haagdoren en twee maal Heymans.

Derde in de stand SK Tongeren geraakte net zoals United twee weken geleden niet voorbij Seraing, het werd 1-1. Ook de ontmoeting tussen Bocholt en Tienen eindigde op een gelijkspel, het bleef heel de partij 0-0. Diegem versloeg Woluwe met 3-1 en blijft zo postvatten in de linkse kolom.

Nadat Veldwezelt vorig seizoen vijfde werd geraakt het nu niet weg uit de onderste regionen, ook vandaag verloor het met 1-2 van Kelmis. Tenslotte zijn er nog de ontmoeting van de ploegen onder de taalgrens Sprimont - Walhain 1-0 en OC Charleroi - Namen 2-0.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties