Analyse Bespreking zaterdagwedstrijden

bernie de vuyst
| 0 reacties
Bespreking zaterdagwedstrijden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren stonden in tweede klasse vier wedstrijden van de veertiende speeldag op het programma. Het meest in het oog springende resultaat was de ruime zege van Waasland. De andere drie wedstrijden eindigden op een gelijkspel.

Waasland had thuis weinig problemen met hekkensluiter Wezet, het won overtuigend met 4-1. Doelpunten kwamen van De Witte, Broeckaert, Meeusen en Lenaerts. Voor de bezoekers wist Landu-Tubi tegen te scoren. Wezet lijkt stilaan een vogel voor de kat.

Dessel kwam tegen Tubeke op voorsprong via een penalty die de Roemeen Vamesu omzette. De Waals-Brabanders kwamen op gelijke hoogte door een treffer van gewezen Bergen- en La Louvière-speler Kenmonge. Dat was meteen ook de eindstand, 1-1.

De eindscore in de wedstrijd tussen Deinze en Beringen Heusden-Zolder was dezelfde als de beginscore, 0-0. Arijs miste voor KBHZ een strafschop tegen zijn ex-club.

Eupen kaapte een puntje weg in Virton. De Oostkantonners kwamen 0-1 voor via hun topschutter Keller. Na rust legde Virton-speler Schmitt de 1-1 einduitslag vast.









Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties