Analyse Speeldag 14 onder de loep

bernie de vuyst
| 0 reacties
Speeldag 14 onder de loep
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kopploegen in het klassement wonnen en de staartploegen verloren, zo kan je deze speeldag het best samenvatten.

Diest en Millen deelden de punten (2-2). Voor de Brabanders scoorden Bikkembergs en Bresciani (pen) en voor de Zuid-Limburgers Hoste en Jans.

Mol-Wezel ging met het kleinste verschil winnen in Heist dankzij een doelpunt van Roel Janssen.

In de wedstrijd tussen Berkenbos en Spouwen-Mopertingen stond bezoeker Braeken twee maal aan het kanon. Invaller Bosmans, vorig jaar nog ploeggenoot van de andere schutter bij de beloften van KBHZ, kon nog de eer redden voor Berkenbos dat te laat wakker schoot. Goalie Molenberghs ging bij de tweede treffer van Braeken geweldig in de fout, hij dacht dat het buitenspel was en wou een vrijtrap nemen.

Maasmechelen verloor weer eens. Ditmaal gingen de Limburgers met 1-0 onderuit in Kampenhout. Hermans was de doelpuntenmaker met dienst. Kampenhout stond bij die treffer nochtans met een speler minder op het veld na de uitsluiting van Muyshondt.

Aarschot versloeg thuis vlot Meerhout met 3-0. De rozen waren van Janssens, Daniëls en Stas.

Leopoldsburg geraakte op eigen veld pas in de slotfase voorbij hekkensluiter Vilvoorde dankzij een goal van Kennis. Voor de thuisploeg troffen ook Henderickx en Geys doel, voor de bezoekers Ntesa Bunzu en Dooms. Er viel tweemaal rood voor een Vilvoorde-speler, m.b. Vermeylen en Vierendeels, elk 2x geel.

Bree blijft op kop na de 3-0 overwinning tegen Overijse. Neyens en Ruzzi (2x) stonden aan het kanon.

Olen ging de drie punten wegkapen bij Grimbergen. Geypen en Nuyts stelden de overwinning veilig na de openingstreffer van Pollefoort.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties