Transfernieuws bij KV Kortrijk

Yves Decock
| 0 reacties
Transfernieuws bij KV Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het rommelt de laatste weken bij KV Kortrijk. Na Arne Houtekier vertrekt wellicht ook middenvelder Cedric Garni naar derdeklasser Racing Waregem. De speler scoorde vorig seizoen nog de beslissende 1-1 op Nieuwkerken in de halve finale van de eindronde in derde klasse en loodste KVK zo mee naar tweede klasse. Dit seizoen ging het hem echter minder goed af en werd nog maar weinig bij de selectie gerekend. Wellicht tekent hij woensdag bij de Waregemse derdeklasser.

Ook Jurgen Delva, invallersdoelman bij Kortrijk, zou de club verlaten nadat KVK vandaag een officiële overeenkomst heeft bereikt met Kris Van De Putte. Van De Putte tekent op 1 januari een contract voor anderhalf seizoen bij de kerels.

De voorziene training van maandag ging niet door omwille van problemen aan de sanitaire installatie. De kleedkamers zijn frigo's en het water is ook al ijskoud. De installatie dateert al van 40 jaar geleden en daar moet dringend iets aan gedaan worden. Als het euvel verholpen is zal er woensdag opnieuw getraind worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties