Ajax met versterkt middenveld.

Rudi Zeelmaekers
| 0 reacties
Ajax met versterkt middenveld.
Foto: © SC

Ajax moet vanavond tegen Bayern Munchen de wei in voor de laatste Champions League wedstrijd in groep C.  Ajax kan zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde maar een plaats in de UEFA-cup behoort wel nog tot de mogelijkheden. Dan moeten de Amsterdammers het wel even goed doen als Maccabi Tel Aviv dat thuis speelt tegen Juventus. 

Koeman kan geen beroep doen op Heitinga,  Lobont en Pienaar die allen buiten strijd zijn met een knieblessure. De bij Koeman in ongenoegen gevallen Sonck heeft een liesblessure en O'Brien is out met een dijblessure. In de heenwedstrijd werd Ajax weggespeeld op het middenveld en hierdoor heeft Koeman besloten om zijn middenveld allicht te versterken met Nigel de Jong. Babel en Rosales zullen in de spits lopen maar Van der Vaart zal allicht naar het middenveld verhuizen. 

Koeman verklaarde op de persconferentie dat Ajax te zwak is om te kunnen concurreren met de topteams uit Europa maar dat ze in de UEFA-cup toch beter uit de verf moeten kunnen komen. Verwacht wordt dat Ajax de wedstrijd tegen Bayern zal aanvatten met Vonk, Trabelsi, Grygera, Escude, Maxwell, Galasek, De Jong, Sneijder, Van der Vaart, Rosales en Babel. 

Bayern Munchen zal allicht niet met de sterkste elf aan de aftrap komen. Roy Makaay wil best wel spelen maar trainer Magath houdt de Nedrlandse aanvaller mogelijk op de bank omdat de belangen van deze wedstrijd voor Bayern miniem zijn. Doelman Kahn moest forfait geven voor de laatste training wegens een vingerblessure maar zal toch kunnen aantreden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties