Benitez zal spenderen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez zal spenderen
Foto: © SC

Rafael Benitez heeft aan Liverpoolfc.tv laten weten dat hij deze maand een hoop geld zal uitgeven aan versterkingen. De manager van Liverpool gaf te kennen dat hij zich eerst 100% concentreert op de wedstrijd tegen Norwich en daarna werk maakt van nieuwe spelers. 

Liverpool kampt dit seizoen met een ware blessuregolf. Vladimir Smicer viel al voor het seizoen begon weg. Djibrill Cissé komt dit voetbaljaar zelfs niet meer in actie. Ook Xabi Alonso en Harry Kewell liggen een tijdje in de lappenmand. Verder waren er ook langdurige blessures voor Steven Gerrard, Antonio Nunez en Djimi Traoré. Gelukkig lijkt groot talent Richie Partridge na jaren afzien eindelijk terug fit te raken.

Benitez is tevreden over de spelers die nu op Anfield rondlopen, maar toch wil de Spanjaard geld investeren in nieuw bloed. Hij hoopt dat hierdoor de concurrentiestrijd zal toenemen en dat dit zal leiden tot een hoger niveau. De manager verwacht dan ook dat het bestuur voldoende geld zal vrijmaken om effectief spelers te kopen die de ploeg verbeteren. Benitez kijkt vooral uit naar aanvallend vermogen. Het feit dat Fernando Morientes naar de Reds wil komen, vindt hij een positief signaal. Het toont aan dat Liverpool nog steeds een naam is die aanspreekt, ook buiten Engeland. Hij gelooft dan ook dat hij uitstekende spelers naar de Mersey zal kunnen lokken.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties