Barça heeft vervanger Larsson

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Barça heeft vervanger Larsson
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Spaanse krant El Mundo stelt Barcelona vandaag twee nieuwe spelers voor. Het zou gaan om de Italiaan Demetrio Albertini en de Argentijn Maxi Lopez. Beide spelers maken onmiddelijk de overgang naar Camp Nou en moeten volgende week al speelgerechtigd zijn voor het duel tegen Sevilla.

Met de komst van Maxi Lopez heeft Barça eindelijk een vervanger gevonden voor de geblesseerde Hendrik Larsson. Lopez is 21 jaar en bezit de dubbele Italiaans-Argentijnse nationaliteit waardoor hij in Spanje als EU-burger wordt aanzien - Spaanse ploegen mogen in de Primera Division maar 3 niet EU-spelers opstellen. De Catalaanse club betaalde 6,2 miljoen euro voor de spits van River Plate.

De 33-jarige Albertini moet bij de ploeg van Frank Rijkaard voor meer rust en ervaring op het middenveld zorgen. Momenteel komt de 79-voudige Italiaans international uit voo Atalanta Bergamo. Vandaag zou de middenvelder al toekomen in Spanje. Lopez zou pas woensdag afreizen naar Barcelona. Hij moet dan nog enkele medische tests ondergaan vooraleer het contract een feit is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties