Liverpool mist ook Pongolle tot de zomer

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool mist ook Pongolle tot de zomer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De pech blijft zich opstapelen voor het Liverpool van Rafael Benitez. De Merseysiders proberen wanhopig aansluiting te vinden bij Arsenal, Manchester United en Chelsea maar worden geteisterd door blessureleed. 

Nu zal ook Florent Sinama-Pongolle tot het einde van het seizoen onbeschikbaar zijn. Hij viel uit in de halve finale van de Carling Cup tegen Watford. Een kijkoperatie in de knie van de 20-jarige aanvaller wees uit dat de schade erg groot was. In Liverpool hoopt men dat de Fransman begin volgend seizoen terug kan spelen. 

Eerder viel ook landgenoot Dibril Cissé uit met een zware beenbreuk. Hij hoopt eveneens begin volgend seizoen terug te voetballen. Verder is er het blessureleed van Chris Kirkland en Xabi Alonso. Beiden liggen voor lange tijd in de lappenmand. De Spaanse middenvelder zal zeker niet meer in actie komen dit seizoen. Gelukkig kon Vladimir Smicer onlangs eindelijk zijn eerste stappen zetten op een voetbalveld dit seizoen. Ook kleine blessures voor onder meer Steven Gerrard, Milan Baros en Sami Hyypiä bemoeilijken de taak van Rafael Benitez.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties