Arsenal wint Women's Premier League Cup

De damesploeg van Arsenal heeft de finale van de Women's Premier League Cup gewonnen. Het versloeg Charlton met een klinkende 3-0.

Aanvalster Julie Fleeting opende de score voor the Gunners. Op voorzet van Kirsty Pealling kinkte Fleeting de bal in doel. Faye White verdubbelde niet lang na de openingsgoal de score. Diezelfde White stelde twintig minuten voor tijd de zege zeker met haar tweede doelpunt.

The Addicks waren nochtans na twintig minuten bijna op voorsprong geklommen via Eniola Aluko, maar ze miste. Slechts twee minuten later scoorde Fleeting haar achttiende doelpunt van het seizoen.

Arsenal: Byrne, Champ, White, Philliip, Pealling, Grant, Sanderson , Ludlow, Wheatley, Banks, Fleeting.

Wissels: Tracey, Lorton, McBride, Amma Asante, Hearne.

Goals: Fleeting 23, White 48, 69.

Charlton: Cope, Karen Stoney, Coss, Hills, Reidy, Murphy, Chapman, Sara Williams, Broadhurst, Walker, Aluko.

Wissels: Hunn, Heatherson, Cabey-Gooden, Smith, Clark.