Mourinho is het pesten nog niet beu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mourinho is het pesten nog niet beu
Foto: © SC

Voetbalminnend Europa maakt zich morgenavond op voor de clash tussen Chelsea FC en FC Barcelona in Stamford Bridge. De Portugese Chelsea-coach José Mourinho blijft ondertussen zijn collega van Barcelona pesten. Sinds het fameuze 'incident' in Nou Camp toen Frank Rijkaard tijdens de rust een praatje maakte met scheidsrechter Anders Frisk, kan Mourinho het niet meer laten de Catalanen te pesten. 

Vandaag verzette hij zijn persconferentie na die van Frank Rijkaard om toch maar het laatste woord te hebben. Mourinho's perspraatje stond gepland twee uur voor die van zijn Nederlandse collega. 

Het 'pestpalmares' van José Mourinho ten aanzien van Rijkaard neemt al wat proporties aan. Eerst voorspelde hij de basiself van Barcelona in zijn perspraatje in Nou Camp, beschimpte Rijkaard als coach omdat hij als trainer nog geen palmares heeft en diende klacht in bij de UEFA na het 'praatje' met Frisk en eiste voor de terugwedstrijd Pierluigi Collina op als scheidsrechter. Hij kreeg trouwens zijn zin wat dat betreft. 

Hij bekende vorige week dat hij dat allemaal met voorbedachte rade doet. Voor Mourinho begint de wedstrijd bij de persbabbel. Morgen moet Chelsea een 2-1-achterstand zien op te halen tegen de blaugrana.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties