Manchester scout in Spanje

Kristof Blomme
| 0 reacties
Manchester scout in Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United wil deze zomer Sergio Ramos naar Old Trafford halen. Ramos is een verdediger van Sevilla.

Sevilla is aan een sterk seizoen bezig. De ploeg staat op dit moment derde in de Primera Division. Ze moeten enkel Barcelona en Real Madrid voor zich dulden. Dat is de grote Europese clubs niet ontgaan. Zowel Manchester, Arsenal als Real Madrid zijn zeer gecharmeerd door de 18-jarige international Sergio Ramos. Ferguson zou, nadat hij hem al enkele weken intensief aan het volgen is, gezegd hebben dat hij er de Spanjaard koste wat het kost bijwil! Hij heeft een clausule in z'n contract staan waardoor hij voor zo'n 26 miljoen euro weg kan.

Martin Ferguson, broer van en hoofdscout van de Engelsen, heeft op wel meerdere spelers uit Spanje z'n oog laten vallen. Zowel José Reina (Villareal), Ivan De La Peña (Espanyol), Mario Regueiro als Anderson Silva (Santander) mogen zich verheugen op interesse van Manchester. Ook een nieuwe doelman is een noodzaak nu Roy Carroll zo goed als zeker andere oorden opzoekt. In dit verband wordt vooral de naam van Carlos Kameni (Espanyol) genoemd.

Bij The Red Devils wordt wel gezegd dat het transferbudget voor volgende zomer al op is nadat Wayne Rooney voor bijna 45 miljoen euro werd aangetrokken. Wel kunnen ze bepaalde spelers verkopen. Zo zou er interesse zijn voor: Alan Smith, Kleberson, David Bellion, Quinten Fortune, Darren Fletcher en Phil Neville. De kans bestaat dus dat Manchester er volgend seizoen helemaal anders uitziet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties