KV Kortrijk wil nog 5 nieuwe spelers

Yves Decock
| 0 reacties
KV Kortrijk wil nog 5 nieuwe spelers
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk wil nog 5 nieuwe spelers. Joseph Allijns, voorzitter van KV Kortrijk bevestigde dit nieuws onlangs tijdens een interview. Dinsdag 17 mei had een belangrijke bestuursbijeenkomst plaats bij KV Kortrijk. Daarin werden de lijnen uitgezet voor het transferbeleid van de komende weken en maanden. Om zover te komen werd het budget voor de aanwervingen definitief vastgelegd.


11 basisspelers zijn zeker van een langer verblijf bij de West-Vlaamse tweedeklasser. Met Bob Cousin van Moeskroen en Aloys Nong (die een seizoen langer word uitgeleend door Brussels) zijn dat er 13. Daar komen nog 2 spitsen bij en 3 andere spelers, de kern wordt nog aangevuld met 3 jongeren zodat men aan 20 spelers komt. Momenteel is KVK aan het onderhandelen met een spits uit de streek, om wie het gaat is niet bekend.

Onlangs verkocht KVK nog spits en smaakmaker Ibrahim Salou aan Zulte-Waregem, daarbij werd een clausule ondertekend waarbij KV Kortrijk wel zou varen bij een volgende transfer van de Ghanees. Tenslotte verklaarde de voorzitter nog dat de club financieel gezond blijft en dat er geen onnodige risico's worden genomen op financieel vlak. Binnenkort wordt de naam bekend gemaakt van de nieuwe hoofdsponsor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties