FF Jaro begint aan remonte

Truyens Himke
| 0 reacties
FF Jaro begint aan remonte
Foto: © SC

Een ongeziene situatie dit seizoen, FF Jaro wint overtuigend en kruipt daardoor weg uit de degradatiezone. KooTeePee, dat in de linkerkolom van het klassement vertoeft, kreeg een 6-1 pandoering.
 
Het was twee keer kijken bij de uitslag van FF Jaro dit weekend, de ploeg uit Pietarsaari verraste vriend en  vijand door met 6-1 te winnen van middenmoter FC KooTeePee.
Het zag er anders niet veelbelovend uit voor Jaro, de wedstrijd nog maar net op gang gefloten en Jaro met 0-1 achter. Een situatie die ze nog nooit eerder dit seizoen konden ombuigen. Maar in de 17de minuut gebeurde het onwaarschijnlijke toch, Jaro scoorde voor 10de maal dit seizoen. Deze treffer leek een opsteker voor de man van de match Mikko Paatelainen. Paatelainen besloot het roer in eigen handen te nemen en zette 3 minuten later de 2-1 op het bord. Nog  eens 6 zes minuten later maakte hij er 3-1 van en op slag van rust schonk hij zichzelf een hattrick. Hij scoorde zelfs 3 minuten na de derde een vierde treffer.
Ook na de rust leek Paatelainen er volop voor te gaan, reeds na negen minuten scoorde hij voor de vijfde maal. Maar ook hij geraakte uitgeblust en 6-1 bleef dan ook de eindscore.
 
In de overige wedstrijden was er niet zoveel opschudding, Lathi kende nog maar eens een zoveelste offday en kreeg 4-0 aangesmeerd van FC Inter. De twee koplopers uit de competitie kwamen nog niet in actie.
 
Alle uitslagen:
 
Thuis
Uit
Score
Tampere United
TPS
2-2
FC Inter
Lathi
4-0
Mariehamn
FC Haka
0-1
Allianssi
KuPS
1-1
Inter
TP-47
1-0
FF Jaro
FC KooTeePee
6-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties