Malinwa heeft extra-sportief niet te klagen

Truyens Himke
| 0 reacties
Malinwa heeft extra-sportief niet te klagen
Foto: © SC

Het gaat goed met KV Mechelen, wat het extra-sportieve betreft alvast. Malinwa verkocht gisteren zijn 2640ste abonnement voor dit seizoen en bereikt daarmee de absolute topverkoop sinds de vereffening. Maar ook de spelers stellen het wel, onlangs berichtten we nog dat Dennis Masina vader werd en nu is het de beurt aan Jan Verlinden.

Op de vooravond van de competitiestart gingen maar liefst 2640 seizoenkaarten over de toonbank van het Mechelse secretariaat. Deze verkoop is de beste sinds KV Mechelen drie seizoenen geleden degradeerde naar derde klasse.
En dit is nog lang niet het definitieve aantal abonnementen dat er verkocht zal worden, veel supporters komen immers pas de dag van de eerste thuiswedstrijd hun plaatsje vastleggen.

En ook in de spelershome is er reden tot feest, Jan Verlinden is de derde speler in rij die vader wordt. Eerder verwelkomden Dennis Masina (eerste dochter "Mbali") en Bert Dhont (derde dochter "Camille") al hun nieuwe telg. En ook voor de familie Verlinden is het eerste kind een dochter, zij luistert naar de naam Sara Marie.
De vrouwenploeg van KV Mechelen kan alvast beginnen dromen van de ploegopstelling voor het seizoen 2025-2026.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties