Malinwa strikt oud-speler

Truyens Himke
| 0 reacties
Malinwa strikt oud-speler
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft net voor het afsluiten van de transferperiode nog een extra speler beet. Daniël Camus, die reeds eerder in het geelrode shirt speelde, komt voor één seizoen naar Mechelen.

De technische staf van Mechelen is reeds geruime tijd op zoek naar versterking op het middenveld en heeft eindelijk zijn slag thuis gehaald. Met Daniël Camus, 33 jaar, hebben de Maneblussers een strijdlustige middenvelder met ervaring beet.

KV Mechelen heeft de middenvelder bij de selectie kunnen voegen dankzij een voorzichtige begroting en via de Beker van België. In de beker speelde Malinwa drie wedstrijden waarvan elke euro die binnen kwam, één extra was.
"Het is inderdaad laat, maar de staf drong aan op bijkomende versterking. Vooral het strijderskarakter van Camus missen we op dit moment op het middenveld een beetje," aldus nog de voorzitter.

Daniël Camus speelde reeds twee seizoenen (1999-2000 en 2000-2001) voor KV Mechelen. Verder kwam hij reeds uit voor RWD Molenbeek, KAA Gent, R. Charleroi SC, SV Waldhof, La Louvière en Ronse SK.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties