Henry mist cruciale duels

Philippe Crols
| 0 reacties
Henry mist cruciale duels
Foto: © SC

Thierry Henry heeft geen geluk. De Franse steraanvaller van Arsenal is voor meer dan een maand buiten strijd. Niet alleen voor zijn club is dit geen goed nieuws, maar ook de Franse nationale ploeg zal hier niet gelukkig mee zijn. 

Thierry Henry scoorde op een prachtige manier vorige week nog in Ierland en besliste daarmee ook de wedstrijd in het voordeel van de Fransen. Helaas voor Henry, Frankrijk en Arsenal liep hij in die wedstrijd ook de liesblessure op die hem nu aan de kant houdt. Vorig jaar raakte de Fransman ook al geblesseerd en kwam toe (te) snel weer het veld op. Nu wil hij die fout naar eigen zeggen niet meer maken. 

Naast de wedstrijden van Arsenal in de Premier League tijdens de maand september mist hij ook al zeker de Champions League-confrontaties met het Zwitserse FC Thun en het Nederlandse Ajax. In het slechtste scenario mist hij ook nog de partij tegen Sparta Praag midden oktober. Ook Frankrijk heeft dus een probleem, want het zal het in de beslissende kwalificatiewedstrijden tegen Zwitserland en Cyprus moeten doen zonder zijn pijlsnelle aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties