Analyse KV Kortrijk virtueel op de tweede plaats

Giovanny Saelens
| 0 reacties
KV Kortrijk virtueel op de tweede plaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend werd in tweede klasse twee vervroegde partijen van de zeventiende speeldag afgewerkt. De wedstrijden zouden normaal gespeeld worden in januari.

KV Kortrijk won in eigen huis van Koninklijke Beringen Heusden-Zolder met 2-1. Matthias Velghe, die door Georges Leekens werd gescout, scoorde het openingsdoelpunt. Nong scoorde het winnende doelpunt in de laatste minuut, nadat twintig minuten voor tijd Sishuba de bordjes gelijk bracht. KV Kortrijk staat nu samen met KVSK United op de tweede plaats en speelt volgende week tegen KV Mechelen. KBHZ staat nu samen met Hamme op de zestiende plaats. Volgende week wacht de degradatietopper tussen beide teams.

Zaterdagavond werd de wedstrijd tussen Eupen en Deinze al gespeeld. Tien minuten voor affluiten, werd het enige doelpunt van de partij gescoord door Rosseel. Zo doet Deinze een goede zaak en springt het naar de twaalfde plaats. Om die plaats te bevestigen, moet er gewonnen worden volgende week van Virton. Eupen blijft steken op de achtste plaats. Het moet volgende week op bezoek bij rode lantaarn Geel, dat donderdag won van RSC Anderlecht in de Beker van België.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties