Roberto Carlos heeft heimwee

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roberto Carlos heeft heimwee
Foto: © SC

De Braziliaan Roberto Carlos heeft nog een contract tot 2008 bij Real Madrid, maar de kans is niet ondenkbaar dat de flankverdediger veel eerder zal vertrekken. Hij heeft heimwee en lijkt de stress om voor een club te spelen die niet mag verliezen spuugzat te zijn.

Aan Telemadrid zei de linksback van 'De Koninklijke' dat hij zeker terugkeert naar Brazilië maar dat hij nog niet weet wanneer. "Als ik moe en gestresst ben, kan dat moment snel komen. Dat is zeker. Ik kan niet zo gespannen blijven. Er zijn soms nachten dat ik niet slaap", aldus Roberto Carlos.

Met een terugkeer naar Brazilië denkt Roberto Carlos terug op te knappen. "Ik mis mijn vaderland, mijn huis en mijn kinderen ontzettend. Ik wil weer wakker worden onder één dak met mijn ouders, want in Madrid ben ik alleen. Het probleem zit in het hoofd. Altijd maar weer die enorme druk. Er komt een moment dat je dat niet meer verdraagt."

De 32-jarige Roberto Carlos is bezig aan zijn tiende seizoen bij Real. Hij werd drie keer landskampioen, won evenveel de Champions League en twee keer pakte hij met Brazilië de wereldbeker. In totaal kwam hij al 324 keer uit in een competitiewedstrijd met Real.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties