Togolese bond spreekt ontslag Keshi tegen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Togolese bond spreekt ontslag Keshi tegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is de Nigeriaan Stephen Keshi nu nog bondscoach van Togo of niet? Ondanks een officiële verklaring van de voetbalbond van het Afrikaanse land dat Keshi bedankt werd voor bewezen diensten, spreekt het nu dat bericht tegen.

Bondsvoorzitter Rock Gnassingbé zei dat er nog geen beslissing is gevallen over het lot van Keshi. Nochtans zou de Nigeriaan plaats moeten maken voor iemand anders na de slechte resultaten in de Afrika Cup en het conflict tussen hem en sterspeler Emmanuel Adebayor.

Nochtans had de Togolese voetbalbond het bericht over het ontslag van Keshi serieus in de hand gewerkt door met een verklaring naar buiten te treden en door de Togolese radio te laten uitzenden. Bovendien was de tekst ook nog eens te lezen op de officiële website van de Togolese republiek.

Maar uiteindelijk blijft de situatie toch dezelfde als voorheen. De Serviër Bora Milutinovic en de onbekende Duitser Otto Pfister gelden als de topkandidaten om het Afrikaanse land bij zijn WK-debuut te begeleiden. Togo is in Duitsland in een groep ingedeeld waar ook Frankrijk, Zwitserland en Zuid-Korea deel van uitmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties