McMaster en Porter naar de Mariners

K M
| 0 reacties
McMaster en Porter naar de Mariners
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Central Coast Mariners hebben zich met het oog op volgend seizoen versterkt met Jamie McMaster (foto) en Bradley Porter. Het duo tekende eerder al in december 2005 een contract tot het einde van het seizoen om langdurige geblesseerden te vervangen. Volgend seizoen zullen ze een volwaardig lid van het team zijn.
 
McMaster is een 23-jarige middenvelder die op zijn 16de naar Leeds United verhuisde. Vorig jaar kwam hij dan terug naar Australië en coach Lawrie McKinna verwacht veel van hem. McKinna: “Vorig seizoen waren zijn kansen beperkt, maar met een volledige voorbereiding en de affectie die hij met team zal hebben, ben ik er zeker van dat we Jamie zijn kwaliteiten in het seizoen 2006-2007 zullen zien.”
 
Porter is een 19-jarige verdediger die zijn opleiding kreeg op het Australische Sport Instituut. Hij zorgt er tevens voor dat de club aan één van de reglementsvoorwaarden voldoet. Elke club actief in de A-League moet immers twee spelers hebben die bij het begin van het seizoen jonger dan 20 jaar zijn. Bij de Mariners zorgen Nigel Boogaard en Porter ervoor dat men aan die eis voldoet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties