Vandaag WK en Uefa-beker op KanaalTwee

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vandaag WK en Uefa-beker op KanaalTwee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KANAALTWEE brengt nu woensdag een hele avond topvoetbal op de buis. Om 19u45 kan de kijker afstemmen op de tweede aflevering van ‘De Weg Naar De Wereldbeker’ over het nakende WK en deelnemers Australië en Japan. Aansluitend om 20u25 zendt KANAALTWEE live de finale van de Uefa-beker uit tussen Middlesbrough en Sevilla.

Om 19u45 : De Weg Naar De Wereldbeker

Aflevering 2 van het voetbalmagazine in het kader van de FIFA World Cup 2006 in Duitsland, met vandaag de voorstelling van volgende ploegen: Australië en Japan. Japan kwalificeerde zich als eerste land voor de Wereldbeker en wil onder leiding van de Braziliaanse coach Zico voor de eerste keer de kwartfinales bereiken.

Voetbal is niet de eerste sport in Japan maar spelers als Hidetoshi Nakata en Shunsuke Nakamura hebben er inmiddels de status van superster.

Lorenzo Staelens speelde een tijd in Japan en Wilfried Mostinckx versloeg voor VTM de Wereldbeker van 2002 in Japan en Zuid-Korea. Zij geven hun visie op het Japanse voetbal. Voor Australië was het, 32 jaar na 1974, eindelijk weer raak. Toevallig of niet: opnieuw in Duitsland.

KANAALTWEE had een exclusief gesprek met Guus Hiddink, de wondercoach van ‘The Socceroos’ en verder komen ook Mark Viduka ‘The Skipper’ en Archie Thompson, ex-Lierse aan het woord. Ook de enige Belgische voetballer in Australië - Geoffrey Claeys van Melbourne Victory - praat over zijn ervaringen met en de kwaliteiten van het Australische voetbal.

Om 20u25 : Uefa-bekerfinale

Rechtstreekse en integrale uitzending van de UEFA CUP-finale tussen Middlesbrough en Sevilla. De presentatie in de studio is handen van Robin Janssens. Analist van dienst is Gunter Jacob. Commentaar wordt geleverd door Dirk Deferme

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties