Drukke voorbereiding voor ZVK Edegem

Eddy Leysen
| 0 reacties
Drukke voorbereiding voor ZVK Edegem
Foto: © SC

Met de start van het nieuwe seizoen in zicht, werkt ZVK RS Decoratie Edegem, voordien Aartselaar, een druk voorbereidingsprogramma af.

De eersteklasser herbegint de trainingen op maandag 24 juli en de eerste wedstrijd is voor de daaropvolgende vrijdag voorzien. Edegem neemt het dan in een galamatch in Herne op tegen reeksgenoot Enghien.

Het eerste weekend van augustus gaat de club op stage in Vilvoorde. Een weekje later, op 11 augustus, neemt zowel de A-kern als de B-kern het op tegen Luchtbal. Deze wedstrijden worden in Aartselaar gespeeld, waar de club tot begin volgend seizoen haar thuisbasis zal hebben.

Op maandag 14 augustus zal de club in Malle oefenen tegen het plaatselijke tweedeklasser Krijnen Keukens van trainer Frank Belmans. Enkele dagen later, op vrijdag 18 augustus, geeft Edegem een andere tweedenationaler Proost Lier partij, in Lier.

Nog een week later, precies één week voor de start van de competitie, trekt de club naar Lanaken, terwijl het op maandag 28 augustus in Aartselaar een slot breit aan haar oefencampagne tegen Atlas Mechelen. De start van de competitie is voorzien voor 1 september. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties