Masina nog niet aangekomen in Mechelen

Truyens Himke
| 0 reacties
Masina nog niet aangekomen in Mechelen
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Dennis Masina is nog steeds niet aangekomen bij KV Mechelen. De spits uit Swaziland is nog steeds in zijn thuisland waar zijn ex-club Supersport United beweert dat Masina nog onder contract ligt bij hen.
 
Malinwa zit met de handen in het haar wat Dennis Masina betreft. De “transfervrije” spits tekende een contract van één jaar bij de Maneblussers maar is nog steeds niet aanwezig op de club. Het probleem stelt zich in zijn thuishaven Swaziland, waar Supersport United beweert recht te hebben op een transfervergoeding.
KV Mechelen is echter niet van plan het gevraagde bedrag te betalen en diende klacht in bij de Uefa. Geelrood stuurde reeds alle nodige documenten naar Zwitserland (inclusief het officiële document van de KBVB waarin de transfer van Masina wordt bevestigt), om de zaak zo snel mogelijk in orde te krijgen.
Verder werd het zogezegde contract tussen Masina en Supersport United reeds onder de loep genomen door enkele juristen en de KBVB. Uit dit onderzoek bleek dat het om een waardeloos papier zou gaan. [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties