Deinze start met SKD-TV

Deinze start met SKD-TV
Foto: © SC

Volg SK Deinze nu via WhatsApp!

Terwjl in eerste klasse een strijd woedde over wie het eerst met een eigen tv-kanaal kon uitpakken waren er ook op andere plaatsen in dit land mensen met visie en dromen aan het werk die vaak veel minder aandacht krijgen.  

Zo zijn er ook bij tweedeklassers reeds mensen bezig met het verzorgen van 'web-TV'.  Eén van die pioniersclubs was KVSK United. Sinds enkele dagen is ook Deinze op de trein van het bewegende beeld gesprongen. Tot nader order zijn zij in tweede klasse de enige echte 'club-tv-kanalen'.  

Bij Antwerp zijn het de jongens achter de supporterssite (www.antwerpsupporter.be) die hier ook al lang mee experimenteren.  En er zullen ongetwijfeld nog veel supporterssites en officiële sites volgen. Gezien de steeds goedkoper wordende middelen en technologieën om ook als amateur en liefhebber kwalitatieve reportages te brengen is dit een niet meer te keren trend.  

Net als hun voorlopers focussen de jongens van SKD-TV op reacties na de wedstrijden.  Door het voetbalcontract van Belgacom met de Voetbalbond is het onmogelijk om wedstrijdbeelden aan te bieden? Uiteraard zijn reacties wel mogelijk. [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties