Patro pakt de leiding

Jo Mertens
| 0 reacties
Patro pakt de leiding
Foto: © SC

Patro Maasmechelen - Veldwezelt was gisterenavond de opener van de tweede speeldag. Veldwezelt, dat tal van spelers moest missen wegens blessures, was niet opgewassen tegen een sterk Patro dat met doelpunten van Rondeux (2) en Stieners de bezoekers met een droge 3-0 terug naar huis stuurde. Zo komt Patro met een mooie zes op zes en een doelpuntensaldo van zes voor en nul tegen aan de leiding in 4de C.
 
Vanavond staan er nog twee wedstrijden op het programma. Mol-Wezel en Lille zijn twee ploegen die op de openingsspeeldag de volle buit wisten te pakken, en het is de vraag of nieuwkomer Lille kan bevestigen op het veld van het ambitieuze Mol-Wezel, dat er in zijn eerste thuiswedstrijd alles aan zal doen om de drie punten in Mol te houden.
 
Zwarte Leeuw, dat de wedstrijd op Thes wat ongelukkig verloor, krijgt nu in eigen huis de kans tegen Verbroedering Maasmechelen om de aansluiting niet te verliezen. Verbroedering wil vooral de kater van de derby doorspoelen en minstens één puntje terug naar het Maasland nemen.
 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties