Essevee staat voor moeilijke opdracht

Thomas Dubois
| 0 reacties
Essevee staat voor moeilijke opdracht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat in z'n debuut als fusieclub voor een enorm moeilijke opdracht. Het lootte als niet-reekshoofd Lokomotiv Moskou en stuit zo op een stevig geheel dat al vijftien wedstrijden ongeslagen is en momenteel op een tweede positie prijkt in de Russische competitie na CSKA Moskou. Als oefenmeester heeft de club een oude bekende. Slavoljub Muslin trainde vorig seizoen zes maanden het Belgische Lokeren waarna hij weggeplukt werd door de Moskovieten. Met z'n ideeën over voetbal is hij er momenteel een sensatie die voor vernieuwing zorgt.
 
Muslin heeft alvast geen vrees voor Zulte Waregem. "We moeten winnen, dat is duidelijk. Volgend jaar willen we in de Champions League, dit jaar moeten we naar de poules van de Uefa-beker. Zo simpel is het hier. We onderschatten Waregem niet, maar ik zie hen niet in staat om ons te verrassen", aldus Muslin in Het Laatste Nieuws.
 
Momenteel draait het niet zo bij Zulte Waregem, het haalde slechts vier punten uit vijf wedstrijden en staat onderaan het klassement. Het speelde nog niet het voetbal van vorig seizoen en mist duidelijk Salou vooraan. Dury heeft ook af te rekenen met heel wat blessurelast. Zo zijn Van Nieuwenhuyze, Meert en D’Haemers geblesseerd. Niet de minste spelers. Ook Roussel zal er nog niet bij zijn. Dury heeft slechts één opdracht voor z’n spelers: de terugwedstrijd nog aantrekkelijk houden.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt om 18u15 en wordt live uitgezonden op VT4.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties