Wie kan het maximum behouden??

Jo Mertens
| 0 reacties
Wie kan het maximum behouden??
Foto: © SC

 
Voor titelkandidaat Veldwezelt is het al 5 voor 12 want mits een nieuwe nederlaag tegen concurrent Mol-Wezel kijkt men al tegen een achterstand van 9 punten aan en al is het seizoen nog pril dit is toch best te vermijden.
 
Heist dat al het goede van de voorbereiding in de competitie heeft verder gezet maakt de moeilijke verplaatsing naar Thes, dat zeker uit is op een goede prestatie na de 5-2 nederlaag vorige week bij Lyra  
 
Patro Eisden leeft momenteel op een wolk nadat dorpsgenoot Verbr Maasmechelen en
Veldwezelt al opzij werden gezet wil het nu de scalp van Spouwen om zo met een 9 op 9 aan de leiding te blijven in 4 de C.
 
Hoogstraten moet in de kempische derby met Lille te punten proberen thuis te houden
wil men geen herhaling van de slechte start van verleden seizoen.
 
Nieuwkomer Witgoor mag proberen in eigen stadion zijn eerste overwinning te noteren al zal dat met de komst van Lyra,dat vorige week maar liefst vijfmaal raak trof geen sinecure zijn.
 
Bij Verbr Maasmechelen – Leopoldsburg was het niveau verschil verleden seizoen nog 2 reeksen wij zijn benieuwd of dit zich nu ook nog laat merken.
 
Zwarte leeuw dat nog altijd op zoek is naar zijn eerste doelpunt hoopt terug een beroep te kunnen doen op Perreira om toch zeker iets te kunnen oogsten in Aarschot.
 
In de derby tussen H-Zolder en Bree is het zaaks niet te verliezen wil men weg raken uit de kelder van het klassement
 
 
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties