Versyp: 'Dat tikkeltje geluk ontbreekt'

Bart Hermans
| 0 reacties
Versyp: 'Dat tikkeltje geluk ontbreekt'
Foto: © SC

Tijdens de eindronde van vorig seizoen zagen we Hamme-spits Koen Versyp zich ontpoppen tot een echte killer. Hij scoorde toen vijf doelpunten in zes wedstrijden. Dit seizoen staat hij na zes wedstrijden nog altijd droog.
 
"Ik maak mee geen zorgen, meer dan een tikkeltje geluk ontbreekt er dan ook niet om de boel weer te doen ontploffen bij mezelf en mijn ploegmaats."
 
Het lijkt erop dat Hamme afstevent op een grijs seizoen. Vier van de zes gespeelde wedstrijden eindigden op een gelijkspel, in drie van die vier matchen konden ze de netten zelfs niet bolzetten. Twee doelpunten in zes wedstrijden is niet echt een benijdswaardige tussenbalans. "Ach,ik hou me niet zo bezig met al die cijfertjes", pikt Versyp in. "Statistieken zeggen in voetbal meestal helemaal niks."
 
"We konden tot op heden gerust twee matchen meer gewonnen hebben. In onze thuismatchen tegen United en Leuven, twee ploegen die in deze reeks toch zeer hoog aangeschreven staan, hebben we aangetoond dat we nog altijd tot heel veel in staat zijn. Neem nu de match van zaterdag in Tubeke. Daar zag Bart Vlaeminck op slag van rust een poging van de lijn geveegd worden. Vorig seizoen kwamen wij daar in Tubeke ook maar één keer voor de goal. Toen ging de kopbal van De Smet er wél in en legden wij ginder de basis van onze winst in het tweede periodekampioenschap."
 
"Dat ikzelf dit seizoen nog niet wist te scoren, baart me ook niet meteen kopzorgen. Het klopt dat ik iets minder fris voor de dag kom dan tijdens die befaamde eindronde. We kregen nauwelijks tijd om stoom af te laten tijdens het voorbije tussenseizoen, dat kan een verklaring zijn. Veel rust hebben we echt niet gehad. Mijn vertrouwen is echter allerminst aangetast. Ik voel dat het juiste ritme niet veraf meer is. En dan komen die doelpunten ongetwijfeld vanzelf." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties