Hiddink zeer tevreden over zijn team

Luc Goderis
| 0 reacties
Hiddink zeer tevreden over zijn team
Foto: © SC

Rusland boekte woensdagavond een makkelijke en verdiende overwinning in Macedonië.  Rusland speelde in de voormalige Joegoslavische Republiek zijn beste wedstrijd onder Guus Hiddink. De Nederlander was dus een tevreden man in Skopje.

"Het was onze beste wedstrijd tot dusver en ik ben zowel tevreden met de prestatie als met het resultaat", zei de bondscoach na afloop van de wedstrijd.  "We wilden Macedonië al van bij het eerste fluitsignaal onder druk zetten en ze zo ver als mogelijk van ons doel houden en dat lukte", glunderde de Nederlander.

"Vóór de wedstrijd hoopten we dat we de toevoer naar hun spitsen zouden kunnen afsnijden, we slaagden daar zeer goed in.  Mijn spelers hebben hun opdrachten zeer gedisciplineerd en bijna perfect uitgevoerd."

"Vandaag toonden we dat we een hoog niveau aankunnen.  Het enige wat misschien nog iets beter kan is onze afwerking.  We hadden dan makkelijk minstens een doelpunt of twee meer moeten scoren", aldus nog de Russische bondscoach.

Hiddink zwaaide nog de lof over Egor Titov en vond het jammer dat de uitwedstrijd in Engeland niet vroeger geprogrammeerd stond.  "Direct na afloop van de wedstrijd dacht ik : we zijn momenteel super en als we deze week nog op bezoek mochten in Engeland...", liet Hiddink zijn droom door de media zelf invullen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties