Aberdeen haalt 40-jarige spits

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aberdeen haalt 40-jarige spits
Foto: © SC

Craig Brewster zal zijn carrière wellicht afsluiten bij FC Aberdeen. Brewster is een 40-jarige aanvaller en hij tekende een contract tot het einde van het seizoen bij de club van manager Jimmy Calderwood die ooit nog bij Willem II en NEC Nijmegen voetbalde. Brewster voegde er met een kwinkslag aan toe dat hij het geluk heeft gehad om op 40-jarige leeftijd meer aanbiedingen te hebben gehad dan ooit vroeger in zijn carrière.

Brewster was het afgelopen seizoen meer coach dan speler. Hij combineerde eerst beide functies bij het bescheiden Inverness Caledonian Thistle en tijdens het seizoen stapte hij over naar het meer gereputeerde Dundee United. Ook daar was hij speler-trainer, maar in de loop van dit seizoen werd hij er ontslagen.

Brewster koos uit vele aanbiedingen om zijn carrière dus voort te zetten bij FC Aberdeen. "Ik ken coach Jimmy Calderwood nog van onze tijd bij Dunfermline Athletic. Toen hij belde, was ik zeer verheugd." Calderwood lichtte ook zijn keuze voor Brewster toe: "Craig is op en top professional en brengt veel ervaring en kwaliteit met zich mee. Alle jonge spelers kunnen profiteren van zijn aanwezigheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties