Portugese internationals hadden snelle voet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Portugese internationals hadden snelle voet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Portugese krant O Jogo publiceerde gisteren dat Atlético Madrid-middenvelder Maniche en FC Porto-aanvaller Ricardo Quaresma tijdens de kerstnacht zijn aangehouden door de Portugese politie. Beide spelers zouden zich op de wegen rond de hoofdstad Lissabon niet aan de snelheidsregels gehouden hebben.
 
Maniche die in het gezelschap van zijn vrouw was, reed meer dan 130 kilometer per uur door de stad en bleek dan ook nog eens een glaasje te veel op te hebben. Quaresma bleek na zijn aanhouding niet gedronken te hebben, maar kreeg ook een fikse boete omdat hij ook al met een snelheid van 140 kilometer per uur door de stad raasde.
 
Dronken voetballers achter het stuur zijn de laatste maanden geen zeldzaamheid. Zo werd onze landgenoot Emile Mpenza (Al-Rayyan) na de interland van België tegen Polen dronken achter het stuur tegengehouden en ook de Peruviaan Claudio Pizarro (Bayern München) liet zich op dat vlak niet onbetuigd. Het is nog niet duidelijk of Atlético Madrid en FC Porto disciplinaire maatregelen zullen treffen tegen respectievelijk Maniche en Quaresma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties