Milan ziet wat in Di Vaio

Dirk Pieters
| 0 reacties
Milan ziet wat in Di Vaio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zou wel eens goed kunnen dat Marco Di Vaio, onder meer ex-Parma en Juventus, de nieuwe aanvaller van AC Milan zal worden. Een totale verrassing is deze wending echter niet daar hij vorig jaar ook al dicht bij een overgang stond. Op dit ogenblik is Di Vaio actief bij Monaco, de Italiaan heeft er nog een contract tot 2008. Toch zou Milan hem transfervrij kunnen overnemen omdat Monaco af wil van zijn dure contract.
 
Di Vaio is belangrijk voor Milan omdat hij ook in de Champions League mag spelen, Milan heeft goede spitsen nodig maar de groten der aarde mogen niet meer in Europese competities spelen dit seizoen. De Italiaan van zijn kant ziet een overgang wel zitten maar denkt er toch aan het seizoen bij Monaco nog uit te doen.
 
Naast Marco Di Vaio heeft Milan nog steeds interesse in Valeri Bojinov en Antonio Cassano maar de kans is mager dat de twee zullen toehappen. Ook Udinese’s Vincenzo Iaquinta staat hoog op het verlanglijstje van de Rossoneri maar zijn prijskaartje is voorlopig aan de te hoge kant.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties