Trochowski langer bij Hamburg

Trochowski langer bij Hamburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Piotr Trochowski, een 22-jarige technische en wendbare middenvelder van Hamburg SV, heeft een akkoord met de Noord-Duitse club bereikt om zijn contract te verlengen. Trochowski zal normaal gezien blijven voetballen voor HSV tot de zomer van 2011.

Trochowski speelt sinds de winter van 2005 in de AOL Arena. Hamburg haalde het jonge Duitse talent destijds weg bij Bayern München. Trochowski is dit seizoen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers van het team. 

HSV-coach Huub Stevens is tevreden met het nieuws. Op de officiële website van de club vertelt hij dat Trochowski een speler is met nog veel mogelijkheden. "Hij voelt zich goed in Hamburg en ik ben tevreden dat hij nog een tijdje bij HSV zal spelen", aldus de Nederlandse oefenmeester. Ook Trochowski reageerde al tevreden. Hij voelt zich een echte Hamburger en gaf aan dat hij er al twee fantastische jaren heeft gekend.

Karl-Heinz Rummenigge, topman bij Bayern München, gaf eerder al aan dat zijn club een grote fout maakte door Trochowski destijds te laten vertrekken. De jonge middenvelder heeft ook al twee interlands bij de Duitse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties