Mido is Spurs beu

Dries Olaerts
| 0 reacties
Mido is Spurs beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Egyptische aanvaller Ahmed Hossam, beter bekend als Mido, heeft verklaard Tottenham Hotspurs te willen verlaten. Meer zelfs, de ex-speler van AA Gent stelt zich zijn transfer naar Londen grondig te beklagen.

'Ik had nooit de definitieve overgang naar Tottenham mogen maken. Tijdens mijn uitleenperiode verging het mij hier goed, maar sinds ik tekende is het van kwaad naar erger gegaan.', aldus de gefrustrureerde speler.

Hossam moet Berbatov, Keane en Defoe voor zich dulden in de pikorde, en ziet zijn speeltijd dit seizoen danig gelimiteerd. Het enfant terrible voelt er dan ook niets voor om zijn nog vier jaar lopende contract uit te dienen, moest de situatie ongewijzigd blijven.

'Ik had veel mogelijkheden destijds. Ik kon ondermeer terug naar AS Roma, dat een groots team is en als tweede was geëindigd. Roma-officials smeekten me en ook mijn zaakwaarnemer Mino Raiola wilde dat. Maar ik besloot tegen alle adviezen in te tekenen bij Tottenham. Iets waar ik nu enorm veel spijt van heb...'.

Ondanks zijn jonge leeftijd (24) kende Mido al heel wat prestigieuze clubs. Zo stond het woelwater eerder reeds onder contract bij o.a. Ajax, Celta de Vigo en Marseille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties