Franse vervanger voor Viduka

Franse vervanger voor Viduka
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Middlesbrough staat op het punt om de Fransman Jérémie Aliadière weg te halen bij Arsenal. Hij moet de vervanger worden van Mark Viduka. De Australische spits verliet het Riverside Stadium om volgend seizoen voor Newcastle United te voetballen.

Middlesbrough meldt op zijn website dat de club al een persoonlijk akkoord heeft gesloten met Aliadière maar dat het contract pas getekend zal worden als de 24-jarige aanvaller terugkeert van vakantie. 

"Eigenlijk wilden we Aliadière al in januari wegkopen bij Arsenal, maar toen mocht hij Londen niet verlaten door de blessuregolf die Arsenal teisterde. Jérémie past in het profiel van het soort spelers dat we naar deze club willen halen. Hij is snel, energiek en jong en heeft de beste jaren nog voor zich liggen", aldus Keith Lamb, de algemeen directeur van Boro.

Aliadière verhuisde al op zijn zestiende naar Arsenal, maar de Fransman kon nooit doorbreken bij The Gunners. De spits werd ook een aantal keren verhuurd, aan Celtic Glasgow en aan West Ham United, maar ook in die periodes kende hij weinig succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties