Kenmogne: 'Ik heb er zin in'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kenmogne: 'Ik heb er zin in'
Foto: © SC

Maandag kwam Antwerp met een derde transfer naar buiten. Opnieuw strikte The Great Old een talentvolle aanvaller. Emmanuel Kenmogne ondertekende een contract voor twee seizoenen op de Bosuil. 

De aanvaller zelf is tevreden met de transfer. “Dit is een club met een geweldige geschiedenis. Het is en blijft de club met stamnummer 1 en dat op zich is al een motivatie om het hier te maken. De club heeft een gezonde ambitie en daar kan ik me perfect in vinden. Ik wil nog altijd progressie maken en groeien als speler en dus beschouw ik dit als een mooie kans”, aldus de aanvaller. 

Over zijn prestaties of zijn goede en zwakke punten wil de aanvaller het niet hebben. "Ik praat toch niet graag over die dingen. Het is aan het publiek om te zeggen wat ik goed en niet goed kan en doe. Ik kan daar zelf niet over oordelen.”
Kenmogne heeft alvast een goede herinnering aan de Bosuil. "Ik speelde hier vroeger al en dat liet een blijvende indruk op me na. Ik maakte toen zelfs een doelpunt. De sfeer hier is simpelweg fantastisch.” [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties