Groningen vangt bot voor Papadopoulos

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Groningen vangt bot voor Papadopoulos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Groningen is al druk op zoek voor een vervanger voor Luis Suarez die op het punt staat te vertrekken. Het informeerde bij het Duitse Bayer Leverkusen met de vraag of het Michal Papadopoulos zou mogen huren. De Tsjechische jeugdinternational ziet een overstap naar het noorden van Nederland niet zitten en wil in de BayArena vechten voor zijn plaats.

"We hebben afgesproken met Michal dat hij hier zal proberen door te breken", liet technisch manager Michael Reschke weten in Der Kicker. Volgens het sportblad was Groningen niet de enige geïnteresseerde. Ook Carl Zeiss Jena, Borussia Möchengladbach en FC Sankt-Gallen hadden al geïnformeerd bij Leverkusen. 

Papadapoulos staat nu al twee seizoenen onder contract in Leverkusen. In die periode slaagde hij er nog niet in om door te breken. Verder dan twaalf competitieduels in de Bundesliga kwam hij nog niet. Zondag was de jonge Tsjech wel trefzeker in het vriendschappelijk duel tegen AZ Alkmaar dat Leverkusen winnend afsloot met klinkende 4-0-cijfers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties