Waasland gelijk tegen Cercle Brugge

Dirk Pieters

Red Star Waasland is aan een goede voorbereiding bezig. De tweedeklasser speelde woendagavond 1-1 gelijk tegen Cercle Brugge. Eerder won Waasland ook al het eigen toernooi tegen SK Beveren.

Al vrij vroeg in de wedstrijd kwam Waasland op voorsprong. Het was Ndjana Onana Hervé die na drie minuten de score opende. Waasland bleef druk zetten en dat zorgde bijna voor een tweede doelpunt, maar het schot van Kevin Van Geem werd gestopt. Ook Cercle Brugge stak de neus aan het venster met enkele stilstaande fases, maar echt dreigen kon het nooit.

Na de pauze kwam de eersteklasser beter in de wedstrijd en kon het al snel gelijk maken. Het was Stijn Desmet die na 9 minuten de netten deed trillen. Na de gelijkmaker viel erg nog weinig te beleven en zo bleef het 1-1.

Waasland : Hofman, Tournut (25' Delanghe), Veldeman (62' Joris), Van Geele, Van Geem (69' Soufian), Flies, Soares, Hervé (61' Heuvinck), Borleé, Mathyssen, Bourabia

Cercle Brugge : Verbist, Hasi (45' Artz), Bombani (60' Nyoni), Van Mol (70' Mahan), Viane, De Sutter, Boi, Serebrenniker, Tamsin (45' Desmet), Snelders, Vandenbussche [VI]