Van Bommel wil Duitser worden

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Van Bommel wil Duitser worden
Foto: © SC

Mark van Bommel overweegt om zijn Nederlands paspoort in te ruilen voor een Duits. De middenvelder van Bayern München geeft toe dat hij er serieus werk van maakt. "De ontwikkelingen daartoe zijn al twee weken in volle gang. Het is wel even afwachten, of het überhaupt mogelijk is". 

Zowel Van Bommels club als de Duitse voetbalbond zijn met het dossier bezig. Zo heeft de Nederlander al een gesperk met bondscoach Löw al achter de rug. Als het mogelijk wordt om Van Bommel voor de Mannschaft te laten uitkomen, ziet Löw dat zeker zitten.

In ieder geval wil Van Bommel niet meer uitkomen voor Nederland. "Het Nederlands elftal wordt toch een vrij lastig verhaal," aldus de Limburger. Eerder verklaarde hij al nooit meer onder bondscoach Marco van Basten te willen spelen. 

De Nederlandse middenvelder deed die uitspraken gisteren na een interview met een Limburgse radiozender, maar heeft inmiddels spijt van zijn woorden: "Ik dacht dat iedereen wel zou begrijpen dat het om een grap ging. Ik kon mijn lach zelfs niet inhouden op de radio. Achteraf baal ik nu wel van alle commotie die is ontstaan." 

Zo zou Van Bommel immers woedende reacties uitgelokt hebben bij Nederlandse voetbalfans.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties