breWerder Bremen
fraEintracht Frankfurt
Datum: 01/09/2007 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Weserstadion
Werder niet zonder moeite voorbij Frankfurt
Philippe Crols
| 0 reacties
Werder niet zonder moeite voorbij Frankfurt
Foto: © SC

Werder Bremen heeft op de vierde speeldag haar eerste thuiszege van het seizoen geboekt. Makkelijk ging dat echter niet tegen Frankfurt.

Frankfurt had nog goede herinneringen overgehouden aan vorig seizoen. Toen kwam het er winnen en stelde het het behoud veilig. Ook nu deed het aardig mee in de beginfase. De thuisploeg had het moeilijk om de bakens te verzetten. Het kreeg in die eerste helft eigenlijk maar een echt goede kans. Diego verlengde een lange bal en Sanogo deed de rest: 1-0. Aan de overkant had Amanatidis een goede kans gekregen om even voordien de 0-1 te maken.

Wie gehoopt had op beterschap na rust kwam bedrogen uit. Werder speelde inspiratieloos. Het kan misschien de midweekwedstrijd in Zagreb van afgelopen week inroepen als excuus. Gelukkig voor Bremen speelde ook Frankfurt niet denderend. Tien minuten voor tijd leek de partij dan afgelopen. Pasanen schoot een vrijschop binnen. Vijf minuten later scoorde de pas ingevallen Thurk echter de aansluitingstreffer. Helemaal op het einde werd het nog een paar keer heel warm voor het Bremense doel, maar het bleef 2-1.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]