Juventus wil middenveld Bremen
T. Coremans
| 0 reacties
Juventus wil middenveld Bremen
Foto: © SC

Juventus wil middenveld Bremen

Promovendus Juventus is het seizoen alvast stevig begonnen. Het staat op een verdienstelijke tweede plaats met zeventien punten op vierentwintig. Om deze huidige prestaties in de toekomst verder uit te bouwen stuurde Juve alvast enkele scouts naar het Weser-Stadion.

Het zou maar liefst in drie spelers geïnteresseerd zijn. Vooreerst zou de interesse uitgaan naar de opvolger van Ballack in de nationale ploeg. Tim Borowski, de zevenentwintigjarige Duitser, zou bovenaan het lijstje staan. Ook Deens international Jensen zou wel eens ‘de Oude Dame’ kunnen vervoegen. Zowel Borowski’s als Jensens contract lopen op het einde van dit seizoen af.

Dan is er nog de Braziliaan Diego. Hiervoor zal Juventus Turijn diep in de buidel moeten tasten indien men hem wil aantrekken. Diego staat twijfelachtig tegenover een transfer naar Juventus. Zijn voorkeur in Italië, indien hij de club zou verlaten, gaat uit naar AS Roma. Hij beoordeelt Roma als één van de beste ploegen van Europa dat met aantrekkelijk voetbal al jaren stand houdt op het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties