Cissé: 'Laat me met rust!'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Cissé: 'Laat me met rust!'
Foto: © SC

Djibril Cissé heeft het dit seizoen moeilijk bij Olympique Marseille. De Franse aanvaller vraagt echter hem met rust te laten en meer te fixeren op de spelers die het wel goed doen. 

Marseille kent geen goed seizoen. In de Champions League kan het de volgende ronde wel nog bereiken, maar in de competitie bevindt het zich in de onderste regionen van het klassement. Tien dagen geleden wist Eric Gerets met zijn ploeg wel te stunten op het veld van Olympique Lyon. Binnen tien dagen staat dan weer de levensbelangrijke wedstrijd tegen Metz op het programma. 

Eurosport had een gesprek met Djibril Cissé. De aanvaller van Marseille is nog op zoek naar zijn beste vorm en moet tegenwoordig op de bank plaatsnemen. Hij wordt dan ook bedolven onder de kritiek door de vaderlandse pers. Cissé smeekt ze nu om hem met rust te laten en meer te focussen op de spelers die het wel goed doen. 

"Men kan één keer zeggen dat het niet goed is, maar dat volstaat. Het heeft geen zin om alles voortdurend te herhalen. Ik begrijp niet waarom men niet meer praat over Valbuena, Nasri of Niang. Na de overwinning bij Lyon sprak men meer over mijn afwezigheid dan over de schitterende prestatie van Niang." 

Cissé wordt ook verweten te weinig professioneel bezig te zijn. Zo zou hij een aantal keer in het nachtleven gesignaleerd zijn. "Dat zijn geruchten, niet meer dan dat", aldus de spits. "Niemand weet waarom ik naar Parijs ben geweest. Maar voor de mensen ben ik nu wel een fuifbeest. Ik daag je uit om me te betrappen terwijl ik uitga. Ik ga naar de training, daar werk ik hard en daarna keer ik terug naar huis. Dat is alles."

Of hij, tenslotte, er al over nagedacht heeft om Marseille te verlaten? "Indien ik 'nee' zou zeggen, dan zou ik liegen. Ja, dat heeft al door mijn hoofd gespookt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties