O'Shea tekent bij

O'Shea tekent bij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John O’Shea heeft zijn contract bij Manchester United met drie seizoenen verlengd. De 26-jarige Ier heeft daardoor nog een overeenkomst tot 30 juni 2012 bij de Engelse landskampioen. Hij maakte er reeds zijn debuut op 18-jarige leeftijd.
 
“John is tijdens zijn periode op de club geëvolueerd en wordt nu aanzien als één van de meest ervaren jongens”, reageerde sir Alex Ferguson na de contractverlenging. “Gedurende de jaren heeft hij dankzij zijn persoonlijkheid en professionaliteit bewezen dat hij belangrijk is. Ik vind het dan ook fantastisch dat hij een nieuw contract heeft getekend.”
 
“Ik ben echt gelukkig dat ik mijn contract bij de kampioenen heb verlengd,” wist O’Shea te vertellen. “Ik ben op Old Trafford vanaf mijn zeventiende en het was een droom die uitkwam om voor zo’n grote ploeg te kunnen spelen. Ik hoop dat ik mijn deel kan spelen in het winnen van titels en succes kan behalen met dit fantastisch en jong team. Ik wil ook de manager, de technische staf en de supporters bedanken voor hun eeuwige steun.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties