Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Vrasene onderuit tegen KSK Lebbeke
Gentil Dossche

KFC Vrasene is er niet in geslaagd de punten thuis te houden tegen KSK Lebbeke. De thuisploeg kwam in de eerste helft wel op voorsprong, maar Lebbeke werkte in de tweede helft efficiënt af en wist zo de 3 punten te pakken.

In de eerste helft viel er maar weinig te noteren. Lebbeke was door het windvoordeel dikwijls voor de kooi van Vrasene te vinden. Dat leverde weinig echte kansen op. In de 8' haalde Kristof Vermeir uit met een hard schot dat over ging. Verder was het wachten tot de 36', wanneer Vrasene een mooie combinatie bij elkaar voetbalde. Van Elst legde de bal klaar voor Andy Janssens, die de 1-0 binnentrapte. Net voor de rust haalde Vermeir nog eens uit met een hard schot, maar Schaep kon net over tikken.

Ook in de tweede helft was Vermeir de gevaarlijkste man bij de bezoekers. In de 56' werd hij vrij aangespeeld en kon zo de gelijkmaker op het scorebord zetten. En in de 63' was het weer prijs voor Vermeir die een voorzet van Van Lokeren in doel kon werken. Direct daarna kon Raaymakers aan de overkant uithalen maar zijn schot ging voorlangs. Even later mocht hij het via vrije trap proberen. Ook nu ging de bal naast. In de 82' kreeg de ingevallen Van Puyvelde een vrije kopkans na voorzet van Van Elst, maar hij kopte de bal over. En ook Van Elst kreeg de bal er in de 87' niet in.
Volgend weekend wordt de terugronde van de competitie gestart. Vrasene speelt al om 17u00 tegen Lovendegem in plaats van 19u30.

Doelpunten: 36' A. Janssens (1-0), 56' en 63’ Vermeir (1-1 en 1-2)